השף פרנק אזולאי, מי שהוביל את תחום הקולינריה ותוכניות הבישול לפני שנים רבות וחזר לבלוט ולהוביל בשנה האחרונה את התחום, הרבה בזכות תוכנית הבישול מאסטר שף בה לקח חלק, פתח לאחרונה רשת לאוכל רחוב אסייתי בשם ג'אפו, שמשלבת את כל הדברים הטובים בסושי עם כל הטעמים האהובים של שווארמה. יצאנו לבדוק את הסניף הרמת-גני (מתחם הבורסה) של הרשת.
מסעדת ג׳אפו מייצרת מפגש טעמים ייחודי, מגוון ונהדר ומפגיש את האוכל אסייתי עם הטעם הישראלי. ג׳אפו שמים דגש על הטעם, הטריות, האיכות ומכינים לכם מנות אהובות שרק מחכות לביס שלכם. תפריט מורכב מבחירה בין רול גדול במעטפת של דף אורז לבין קערה עשירה המכילה ארוחה שלמה, הכל מעשה ידיו של פרנק אזולאי המפתיע אותנו כל פעם מחדש. בינינו, אפשר גם לעשות בהרכבה עצמית, אנחנו ממליצים שפשוט תסמכו עלינו!
לג'אפו כבר 4 סניפים: 2 בתל אביב, אחד בבני ברק ואחד נוסף ממש כאן אצלנו, במתחם הבורסה ברמת גן. בשורה התחתונה: מדובר באוכל טעים, מהנה ולא יקר. הסניף במתחם הבורסה ברמת גן נמצא בכתובת תובל 19, והוא כשר.
הקונספט של ג'אפו מאחד בין קערות פוקה לרולים גדולים במילוי דגים, שמורכבים ממשטח אורז ודף אורז, ובתוכם מגוון שילובים אפשריים.
בתפריט מגוון הבחירה גדול ואפשרויות הקומבינציה הן כמעט אינסופיות. חסרי הזמן או היכולת להחליט יוכלו לזרום עם האופציות המובנות( "אטלנטי", "ים תיכוני", "יפני") המכילות מספר דו-ספרתי של מרכיבים שונים (45 שקל); מנגד, אופציית ה"פריסטייל" (35 שקל): מה הבסיס (אורז לבן/מלא, קינואה, אטריות זכוכית), אילו ירקות (24 אפשרויות, סטנדרטיות יותר ופחות), חלבון (דג טרי/מעושן, דג לבן צלוי בתיבול שווארמה או טופו פריך), אחד או יותר מתוך 16 רטבים (איולי בכמה טעמים, ויניגרט, פונזו, טחינה ועוד) וטופינג (פנקו קלוי, אפונה ווסאבי, שקדים).
ב"ג'אפו" מלווים אותך בתהליך ההרכבה עם המלצות וכיוונים משלהם. לאכול ארוחה ב"ג'אפו" זאת אפשרות מעניינת, מהנה ולא יקרה.
לתפריט המסעדה כנסו ל: https://japo.co.il/