Site icon מקומון רמת גן

היום שאחרי הפציעה

חיילים, שוטרים צבאיים ואנשי כוחות הביטחון מסכנים את חייהם כדי לשמור על ביטחונם של האזרחים. הם משתתפים במבצעים צבאיים, מגיעים במהירות כאשר יש אירוע בטחוני המאיים על התושבים ועושים כל שביכולתם כדי לבלום את המתקפה והאיום.

צילום:pixabay

רבים מהם נפצעים פציעות בינוניות וקשות ונזקקים לטיפולי המשך. פציעות אלה מותירות לא פעם צלקות פיזיות ונפשיות הפוגעות ביכולת התפקוד היום יומי.

איך מתמודדים עם פציעה בצבא

נפצעתם בשירות? התמודדות עם פציעה בצבא היא תהליך מורכב. אם אתם מעוניינים לתבוע את צה"ל כדי לקבל את הפיצויים המגיעים לכם כחוק, אלה כמה דברים שכדאי לדעת:

מה עושים אם התביעה נדחית

גם אם התביעה לקבל הפיצויים נדחית על ידי הוועדה הצבאית, זכאי החייל להגיש עליה ערעור (אם הוא לא הגיש ערעור לפני כן). את בקשת הערעור ניתן להגיש בכל עת, גם אם התיק של החייל נסגרת. חשוב לצרף לבקשת הערעור גם חוות דעת מומחה, אשר תשמש מעין "ראייה חדשה" בבית המשפט.

פונים לעורך דין מקצועי

כאשר מדובר במקרה הפרטי שלכם, אל תתפשרו על בחירת עורך דין משרד הביטחון. פנו לכמה עורכי דין, בקשו הצעות מחיר, אספו המלצות מחברים וגולשים, וודאו שאתם מדברים עם המומחה שיכול לסייע לכם לצאת מהתסבוכת שנקלעתם אליה. ברגע שתמצאו את איש המקצוע הנכון, הדרך לקבלת הפיצויים תהיה קלה יותר.

סובלים עקב פציעה בצבא ואינכם יודעים איך ממשיכים מכאן? הפנייה שלכם נדחתה ואתם יודעים שאינכם יכולים לחזור לשגרה ללא סיוע כלכלי? עורך דין מומחה משרד הביטחון יסייע לכם לצאת מהמצב כדי שתוכלו לקבל את כל המגיע לכם. עורך דין מקצועי בקיא בענייני הביטחון. הוא ילווה אתכם בכל שלב ושלב – החל מהפגישה הראשונית, דרך איסוף החומרים הדרושים וכלה בהגשת כתב אישום ובייצוגכם בבית המשפט.

Exit mobile version