Site icon מקומון רמת גן

דוכני מזון לאירועים

דוכני מזון

בחברות רבות הבינו כי יש חשיבות רבה לאירועים עסקיים מגבשים עבור העובדים. זה נחמד לעשות הפסקה באמצע יום העבודה ולנוח מעט מלוח הזמנים הצפוף שכולל ישיבות, מיילים, עבודה עם קולגות רישום הודעות בקבוצות הווטס אפ המקצועיות ועוד. קו החשיבה של ההנהלות הוא לבצע מדי פעם אירועים קטנים כאלו, אך כל אחד מהם הוא שונה מהאחר ולא לבצע פעילות זהה או קולינריה שהיא אחידה בכל אחת מהאופציות. יצירתיות היא מילת המפתח לכן בכל פעם מזמינים דוכני מזון אחרים כדי להפתיע את העובדים.

צילום: Image by HomeMaker from Pixabay

דוכני מזון להפי האוור משמחים תמיד את העובדים וכיוון שיש מומנטום של הפתעה, הם בכל פעם מנסים לנחש מה צפוי להם ביום זה. ההנהלות בוחנות כמה וכמה אופציות גסטרונומיות ובהתאם למבחר מזמינים האחראים לכך את האפשרות המיטבית. ביום מסוים הם יזמינו מגשי סושי והעובדים ייהנו ממגשים ענקיים המכילים את הרולים הצבעוניים המכילים חביתה, אבוקדו, גזר וגם דגים כמו סלמון או טונה. במקרים רבים מבצעים הפרדה ומניחים גם מגשים ללא דגים כיוון שיש עובדים רבים שמעדיפים אופציה זו בוורסיה הצמחונית או הטבעונית. הרטבים הנפלאים בטעמים השונים משלימים את הארוחה היפנית וברוב המקרים הרולים נאכלים מהר מאד.

אפשרויות של דוכני מזון

יש דוכני מזון מגוונים כמו לדוגמה הגשה של מנות ביס שונות. מדובר במנות קטנות שאוכלים בביס אחד או שניים ולכן זוהי אופציה נוחה ביותר במהלך המינגלינג. מנות ביס יכולות להיות לחמניות בגדלים שונים שיש בתוכן מוצרים כמו ממרחים שונים של גבינות לבנות עם תוספות, גבינות קשות, גבינה בולגרית ושלל אפשרויות נוספות. מוסיפים לכך ירקות טריים וצבעוניים כמו עגבניות שרי, רצועות של פלפלים צבעוניים, מלפפונים, עלי רוקולה ועוד.

דוכני שתייה נהדרים

לצידם של דוכני מזון מציבים גם דוכני שתייה, כמו דוכנים שיש בהם קוקטיילים צבעוניים הכוללים אלכוהול או ללא אלכוהול. הם מקושטים בקשים צבעוניים או במטריות יפהפיות וכך הקהל נרתם מהר מאד לשתות את הקוקטיילים. או לחלופין בירות מהחבית או סוגים אחרים של בירות שאהובים על העובדים והם נהנים ללגום זאת מהכוסות הגבוהות.

יש גם אופציה של שייק פירות אשר מורכב מפירות העונה, או מפירות קפואים בשלל שילובים, והעובדים נהנים מהשתייה הבריאה שמוגשת על בסיס חלב או מים וקרח.

מטעמים מתוקים

כולם אוהבים לאכול מטעמים מתוקים באמצע יום העבודה. זו הסיבה שיש דוכני מזון שמניחים עליהם פרוסות של עוגות שונות כמו עוגות שמרים עם שוקולד/ אגוזים/ חלבה/ קינמון ועוד. כמו כן פחזניות עם קרם פטסייר עשיר, סופלה שוקולד, מוס שוקולד, קרם ברולה, עוגת טירמיסו, בראוניס, היצע גדול של עוגיות ועוד.

העובדים יכולים להוסיף לצלחתם גם מוצרים נלווים כמו גלידות, בשלל טעמים פירות חתוכים בכמה צבעים, קצפת, וופל בלגי עם סירופ שוקולד והמון תוספות כמו סוכריות, מרשמלו, בייגלה ייחודי ומייפל להנאה מושלמת.

Exit mobile version