פתיחת עסק חדש או שיפוץ מטבח מסחרי קיים יכולה להיות משימה מרגשת אך מרתיעה. כפי שיודע כל בעל מסעדה, בר או בית קפה, המטבח הוא הכוח המניע שקובע את הצלחת העסק שלכם. ברגע שאתם מתחילים בתהליך, זו הזדמנות להעריך מחדש את הצרכים העסקיים שלכם ואת ציוד למסעדות אותו אתם באמת צריכים, כדי לשמור גם על ההון העסקי שלכם. אתם צריכים לדעת אילו מכשירי החשמל ושאר הדברים החיוניים אתם צריכים לרכוש, ומה סתם יעמוד ויצבור אבק על המדף?
תכנון לקראת רכישת ציוד למסעדות
מכיוון שהעלות של ציוד למסעדות בממוצע יכול להגיע גם לשש ספרות, חיוני לאזן בין פריטים שאתם צריכים לעומת אלה שאתם רוצים, כדי למנוע חריגה מהתקציב. תכנון הוא המפתח לצמצום הלחץ ולשמירה על מגבלות תקציב. שקלו את הנחיצות של כל פיסת ציוד, מכשיר וריהוט שאתם מציבים בסביבת העבודה במטבח שלכם. בשלב התכנון הראשוני, כדאי לשקול היטב את המיקום של ציוד הבישול העיקרי, אזורי הכנה ואחסון מזון, כיורים, כלים ושטיפי זכוכית. ככל שהחזון שלכם מתקרב למציאות, ההחלטה על אילו מכשירי חשמל, בהתבסס על מותג, גודל וקיבולת, הם החשובים ביותר. לפעמים, עם הלחץ של ניהול הפרויקט, קל להתעלם מכמה מהפריטים החשובים ביותר למטבח.
הפריטים החשובים לרכישה למטבחי מסעדות
כדי להימנע מקניית ציוד לא שימושי, ניתן להשתמש ברשימה של מכשירי מטבח, ציוד ופריטים חיוניים אחרים כדי להקל על ההתלבטויות שאתם יכולים לחוות. הציוד העיקרי למטבחי מסעדות ממנו לא ניתן להתעלם כולל בתוכו:
- ציוד בישול- כמו סירים ומחבתות.
- קירור מקצועי
- ציוד לשולחן עבודה- קרש חיתוך, סכיני שף, מרית ועוד.
- מדיחי כלים מסחריים
- מדפים למטבח ואחסון
- כלי בישול, כלי מטבח וכלי אוכל
- מנדפים ומאווררים מסחריים
דברים שכדאי לקחת בחשבון לפני רכישת ציוד למטבח למסעדה
מסעדות זקוקות לציוד רב כדי לפעול. כשאתם מרהטים את המטבח של המסעדה שלכם, אתם עומדים להתמודד עם רשימת ציוד למטבח של מסעדה נרחבת. יש הרבה מה לעשות, אבל אל תמהרו לקנות ציוד למסעדה מהר מדי. קחו קצת זמן לשקול מה אתם צריכים עבור החלל שלכם וסוג המסעדה שלכם, מה אתם יכולים להרשות לעצמכם, וממי אתה רוצה לקנות את זה. בקניית ציוד למטבח למסעדה חפשו פריטים איכותיים שיעמדו בשימוש מתמיד לאורך שנים. בחברת ב.פ.ר תוכלו למצוא את כל הציוד שאתם זקוקים לו, העומד בתקן לעבודה במסעדות ורשתות מסחריות, כמו גם את הציוד הבטיחותי ביותר עבור המטבח שלכם.